Algemene Informatie

Tijdens de tour van de danstheater-productie 'NAAKT- Nuda Veritas‘ heeft Choreografe Isabelle Beernaert besloten om ten dans te gaan met iedereen die wil bewegen en wilt onderzoeken wat beweging voor hem/haar te betekenen heeft.

Na 4 succesvolle weken Summer Intensives te mogen organiseren in België is er een grote wens bij de deelnemers zoals Isabelle hierin verder te groeien. Allen waren zeer enthousiast over deze prachtige dagen.

De workshops/intensives zijn bedoeld om het thema 'NAAKT - Nuda Veritas ‘ samen met de deelnemers te beleven door middel van diverse bewegingstechnieken. Deze workshops zijn dan ook voor alle geinteresseerden in dans en beweging,  en onderzoek rondom het thema ‘Naakt – Nuda Veritas – de naakte waarheid ‘.

Het thema relateert zich zowel tot het individu zelf als het collectief gevoel / geheugen van iedereen.

De inspiratie hiervoor kwam bij Isabelle Beernaert, omdat tijdens de vervreemdende corona-periode, waar er ons gevraagd wordt om anders te gaan handelen, denken en voelen, we ons misschien wel op een bepaalde manier ‘ Naakt’ voelen. Want veel van onze normale handelingen worden in pauzestand gezet.

Net zoals Isabelle werkt met haar professionele dansers zal er gewerkt worden met het lichaam, de stem, de persoonlijkheid, het brein … het bewuste en het onderbewuste.

Dans...

Om de beleving rondom dit thema nog dieper, en authentieker te maken, wil Isabelle open staan bij verschillende leeftijdscategorien en niveau ‘s.

Op aanvraag van de deelnemers aan eerdere workshops en intensives gaan we dus weer verder met soortgelijke evenementen te organiseren. We zijn volop bezig om dit mogelijk te maken. Houdt onze kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de toekomstige datums!

Facebook

Instagram

Twitter

Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden dan meedoen aan een door ons georganiseerd event. Wellicht dat u Isabelle wilt uitnodigen deel te zijn van uw eigen event door middel van een workshop of clinic te geven.

Voor meer info contact via productie@isabellebeernaert.com

Het heeft het vuur in mij geprikkeld en als ik daar aan terugdenk, dan begin ik weer te gloeien en stralen. Dat gevoel zou iedereen moeten ervaren!

Deelnemer

Naakt - Nuda Veritas

Summer Intensive

Van te voren had ik niet kunnen bedenken dat een 'dansweek' zo'n impact kon hebben.

Nu twee weken later kan ik zeggen dat ik deze week als het begin van mijn verdere (ontwikkel)reis zie.

Deelnemer

Naakt - Nuda Veritas

Summer Intensive